Menü Bezárás

Szalon etikett

Minden tudásommal arra törekszem, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsam Vendégeim számára. Annak érdekében, hogy ezt mindenki számára biztosítani tudjam, és Te is jól érezd magad nálam, kérlek, olvasd el az alábbi szalon etikettet:

  • Időpont egyetetés: a szolgáltatások igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges. Bejelentkezni lehet telefonon, Messengeren, Viberen keresztül, illetve a Facebookon és a weboldalon található online időpont egyeztető rendszerben, és a kezelések végén személyesen. Amennyiben vendégem van, a telefont nem tudom felvenni, ez esetben mindenképp visszahívlak egy későbbi időpontban.
  • A szalon előtt díjmentes parkolási lehetőség vár, de ha szeretnél, az udvarban is tudok számodra parkolóhelyet biztosítani.
  • Amikor megérkezel a szalonba, a folyosón található fogason elhelyezheted kabátod. Itt van lehetőség az utcai cipőt vendégpapucsra váltani. Mivel számomra fontos a szalon higiéniája, ezért kérlek, mindenképp hagyd a folyosón utcai cipődet.
  • Kezeléseimhez minden esetben kezelőruhát biztosítok számodra, hogy még kényelmesebben érezhesd magad. A szalonban lehetőség van zuhanyzásra, de ha nem szeretnéd, akkor a mosdóban intim higiénés termékeket is biztosítok neked.
  • Amennyiben korábban érkezel, a váró helyiségben van lehetőséged várakozni. A kényelmesebb várakozás biztosítása érdekében ingyenes WIFI-vel, Tv-vel, újsággal, mobiltelefon töltési lehetőséggel várlak. Természetesen kávét, teát, vízautomatát biztosítok számodra.
  • A szalon területén alkoholos italt fogyasztani tilos, és alkoholos/drogos állapotban történő megjelenés esetén a kezelést vissza kell utasítanom.
  • Dohányozni a szalonon belül tilos, erre az udvaron kijelölt dohányzóhely áll rendelkezésre.
  • Lemondásra az időpontot megelőző 24 órán belül van lehetőség, kivéve ez alól a betegség vagy rendkívüli esemény. Amennyiben 2 alkalommal lemondás nem történik, de nem jelensz meg, több időpontot sajnos nem tudok biztosítani számodra. Késés esetén kérlek mindenképp jelezz, amint lehet. Ha túl sokat késel, előfordulhat, hogy nem leszünk készen, így az eredmény sem lesz tökéletes.
  • Szakmai protokoll szerint csak egészséges vendégen végezhető kezelés, ezért kérlek, hogy betegség esetén jelezz felém, a többi vendég és saját biztonságod érdekében.