Menü Bezárás

Dermaviduals referencia szalon

intimgyanta pécs szőrtelenítés cukorpaszta

Dermaviduals referencia szalon

Dermaviduals – ahol a szépség és a tudomány találkozik

Manapság egyre többen választják  a tudatos életmódot. Odafigyelnek a helyes táplálkozásra, rendszeres mozgásra, megfelelő folyadékbevitelre.  A bőrápolás területén is van olyan megoldás, amely az egészséges bőr megteremtését, fenntartását szolgálja.
 
A Dermaviduals egy német orvos-kozmetológiai termékcsalád. Filozófiája a Corneoterápia – az egészséges bőr megőrzésének és helyreállításának tudománya.
 
Termékei bőrazonosak, tehát nem okoznak semmiféle allergiás reakciót vagy irritációt, még az érzékeny bőrön sem.
 
A termékcsalád a kreatív kozmetikumok csoportjába tartozik, ami azt jelenti, hogy a báziskrémekből és a hatóanyagokból mindig éppen az aktuális bőrállapotnak megfelelő kozmetikumot készítünk a kezelések során. A hatóanyagokat liposzómák és nanoszómák szállítják a bőr rétegeibe, ezáltal biztosítva a lehető legjobb felszívódást.
 
A kozmetikumok mentesek tartósítószerektől, illatszerektől, emulgeálószerektől, kőolaj-és parabénszármazékoktól, tesztelésükhöz állatkísérleteket nem használnak.  
 
Referencia Szalonként a Dermaviduals összes szalon kezelése elérhető kozmetikámban.
 
Ha Neked is a legfontosabb bőröd egészségének megőrzése, helyreállítása, keresd Nálam a Dermaviduals kezeléseket és otthoni termékeket!